Κόσμος

Παιδικό βιβλίο "διδάσκει" πως να καλούν δαίμονες!

Οι κορυφαίοι έμποροι λιανικής πώλησης, κυρίως μέσω διδικτύου, πωλούν ένα βιβλίο για παιδιά το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και διδάσκει στα παιδιά πώς να καλέσουν τους δαίμονες, κάτι που έχει τρομάξει πολλούς γονείς.

Το βιβλίο, με τίτλο "Ένα παιδικό βιβλίο των δαιμόνων" πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούλιο, είναι διαθέσιμο σε χαρτόδετο βιβλίο και συντάχθηκε από τον εικονογράφο Aaron Leighton, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως "οπαδό όλων των αποκρυφιστικών πράξεων".

Το χειρότερο είναι πως ενόψει Χριστουγέννων, το προϊόν πωλείται κατά κόρον από κορυφαίους λιανοπωλητές βιβλίων όπως οι Amazon, Barnes & Noble και Books-A-Million.

Το βιβλίο πωλείται για ηλικίες 5 έως 10 ετών.

"Πιάσε τα χρωματιστά μολύβια και σφραγίστε τις δεξιότητες σχεδίασης και καλέστε τους δαίμονες! Αυτή η παραφυσική παρωδία γεμίζει στο χείλος με αστεία πνεύματα πιο ανόητα από τρομακτικά! " γράφει το βιβλίο...

Το βιβλίο εκδόθηκε από το Koyama Press στο Τορόντο, ένα μικρό εκδοτικό οίκο που δημοσιεύει κόμικς, graphic novels, βιβλία τέχνης και περιοδικά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Leighton εισάγει τους αναγνώστες σε 20 δαίμονες σε όλο το βιβλίο.

Μια σφραγίδα ορίζεται ως ένα εγγεγραμμένο ή ζωγραφισμένο σύμβολο που θεωρείται ότι έχει μαγική δύναμη. Στο βιβλίο, τα σφραγίσματα αντιπροσωπεύουν "ένα μαγικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα γράμματα του ονόματος του δαίμονα".

"Δεν υπάρχει τίποτα αθώο ή διασκεδαστικό ακόμη και στο να προσποιείται το παιδί ότι θα καλέσει κακά πνεύματα, τουλάχιστον ως μέσο «δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων»" είπε μια μητέρα από το Ohio homeschool και συμπλήρωσε: "Αλλά ποιος λέει ότι προσποιείται; Ο πνευματικός κόσμος είναι πραγματικός και δεν είναι θέμα γέλιου. "

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ