Κόσμος

Πούτιν: Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε - Θα διατηρήσουμε τους όρους «μητέρα» και «πατέρας»

Το έστειλε ο Πούτιν το μήνυμα στους θιασώτες της ανώμαλης Νέας Τάξης πραγμάτων και απορρίπτει τους "πολιτικά σωστούς" τίτλους «γονείς # 1 & # 2»

Ευχαριστούμε, αλλά θα διατηρήσουμε την «μητέρα» και τον «πατέρα», είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τη ρωσική εθνική ταυτότητα.

Ο Ρώσος Πρόεδρος επιβεβαίωσε ευγενικά αλλά σθεναρά την απόρριψη κάθε έννοιας της αντικατάστασης παραδοσιακών οικογενειακών δομών με πιο «προοδευτικά» παραδείγματα που εφαρμόζονται στη Δύση.
"Είπατε ότι η λέξη μητέρα δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Μπορεί να το κάνουν: το έχουν αντικαταστήσει σε ορισμένες χώρες με «γονείς νούμερο ένα» και «γονείς Νο 2.» Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί ποτέ εδώ », δήλωσε ο Πούτιν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου για τις διακρατικές σχέσεις, που είναι Συμβουλευτικό όργανο του Κρεμλίνου.

https://twitter.com/i/status/1200490851991986176

Τα σχόλιά του ήρθαν σε απάντηση στον βουλευτή Viktor Vodolatsky, ο οποίος μίλησε για τις προσπάθειες να καλλιεργηθεί μια ενοποιητική ταυτότητα μεταξύ των νέων της Ρωσίας χωρίς να παραβιάζονται άλλες εθνικές, θρησκευτικές ή ομαδικές ταυτότητες. Οι λέξεις "μητέρα" και "γονέας" είναι λειτουργικά οι ίδιες, αλλά έφεραν ένα πολύ διαφορετικό συναισθηματικό βάρος, υποστήριξε η Vodolatsky, όπως και η "πατρίδα" και η "χώρα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Βάζει "φωτιά" ο Ερντογάν στην Αίγυπτο: Θέλει να ρίξει Σίσι για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου - Με "δάκτυλο" Άγκυρας οι εξεγέρσεις

Μετά την αιγυπτιακή άρνηση στη "λυκοφιλία" της Τουρκίας ξέσπασαν εξεγέρσεις της Μουσουλμανικής αδερφότητας