Κόσμος

Συναγερμός στη Γαλλία: Άντρας έχει ταμπουρωθεί σε μουσείο - «Θα γίνει κόλαση» γράφει στους τοίχους

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σεν Ραφαέλ στη νότιας Γαλλία, όπου τουλάχιστον ένας άντρας έχει οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης Βαρ, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο.

Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου.

«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε ένα από τα συνθήματα που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύχτα στο κτίριο.

https://twitter.com/PoliceNat83/status/1186894587232694272

Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνται να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας. Το περιστατικό έγινε γνωστό το πρωί από την καθαρίστρια που δεν μπορούσε να μπει.

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ