Κόσμος

Συναγερμός στη Γαλλία: Άντρας έχει ταμπουρωθεί σε μουσείο - «Θα γίνει κόλαση» γράφει στους τοίχους

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σεν Ραφαέλ στη νότιας Γαλλία, όπου τουλάχιστον ένας άντρας έχει οχυρωθεί στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης Βαρ, εμποδίζοντας την είσοδο στο κτίριο.

Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη στον χώρο απειλητικών συνθημάτων στα αραβικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία μία καθαρίστρια, η οποία προσερχόμενη στην εργασία της δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του μουσείου.

«Το μουσείο θα γίνει κόλαση», αναφέρεται σε ένα από τα συνθήματα που φαίνονται στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι υπάρχει μαρτυρία ότι ένα ή δύο άτομα μπήκαν την νύχτα στο κτίριο.

https://twitter.com/PoliceNat83/status/1186894587232694272

Αυτό ή αυτά τα άτομα αρνούνται να παραδοθούν ή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, η οποία περιμένει την επέμβαση ειδικής μονάδας. Το περιστατικό έγινε γνωστό το πρωί από την καθαρίστρια που δεν μπορούσε να μπει.

Η τοπική αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να μην μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες για την αστυνομική επιχείρηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...