Κόσμος

Παλαιστίνιος τραυμάτισε τρεις Ισραηλινούς κι έπεσε νεκρός από πυρά

Τρεις Ισραηλινούς στρατιωτικούς τραυμάτισε ένας Παλαιστίνιος, πριν πέσει νεκρός από πυρά, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

Ο άνδρας πέρασε τα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, άνοιξε πυρ εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτικών και σκοτώθηκε.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο το ισραηλινό γενικό επιτελείο, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ισραηλινό άρμα μάχης άνοιξε πυρ εναντίον στρατιωτικής θέσης της Χαμάς στη Γάζα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται