Κόσμος

Αμετανόητος ο "νεκρός" Ερντογάν: "Καμία απειλή κυρώσεων δεν θα μας αποτρέψει από τους σκοπούς μας στην Α.Μεσόγειο"

Αμετανόητος παραμένει ο "νεκρός" Ερντογάν για τα σχέδια της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο, ξεκαθαρίζοντας πως η Άγκυρα δεν θα υποκύψει στις κυρώσεις της ευρωπαϊκής ένωσης.

Καμία απειλή επιβολής κυρώσεων δεν θα μας αποτρέψει από τους δίκαιους σκοπούς μας στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας με τον τρόπο αυτό στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στο πλαίσιο δηλώσεών του για την επέτειο υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης.

«Σιωπηρά ή ξεκάθαρα, καμία απειλή επιβολής κυρώσεων δεν θα αποτρέψει την Τουρκία από τον δίκαιο σκοπό της. Οι κινήσεις που κάνουμε στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία, είναι για στην προστασία των δικαιωμάτων του έθνους μας και των Τουρκοκυπρίων», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η Τουρκία έχει την δύναμη να εξαλείψει οποιαδήποτε απειλή για την ανεξαρτησία, την ασφάλεια και την σταθερότητα από οποιαδήποτε εξουσία», είπε ακόμα ο Ερντογάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...