Κόσμος

ΣΟΚ! Σε δανέζικα σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά να προσεύχονται στον Αλλάχ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο το βίντεο από σχολείο στην Δανία που διδάσκονται παιδιά  να ψάλλουν "Allahu Akbar"!

Το βίντεο δείχνει Δανούς μαθητές σε τρυφερή ηλικία να εκπαιδεύονται στο πώς να εκτελέσουν μια μουσουλμανική προσευχή και να φωνάζουν "Allahu Akbar"και όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει διαμάχες.

Το βίντεο δείχνει ένα αγόρι αφρικανικής καταγωγής με μουσουλμανικά ρούχα που δείχνει την ισλαμική προσευχή σε μια ομάδα παιδιών από την Δανία.

Τότε διακόπτεται από έναν δάσκαλο που δίνει εντολή στα παιδιά να πουν "Allahu Akbar", και μετά ολόκληρη η τάξη γονατίζει για την προσευχή.

Η προσευχή έλαβε χώρα στο σχολείο Thyregod στο δήμο Velje στη νότια Γιουτλάνδη.

Το βίντεο γυρίστηκε από μια Σουδανη μητέρα ενός από τα παιδιά. Της είχα πει να μην φορτώσει το βίντεο στο Διαδίκτυο, αλλά εκείνη το έπραξε ούτως ή άλλως.

Μετά την αποκαλύψη του βίντεο, πολλοί κάλεσαν τους σχολικούς υπαλλήλους να παραιτηθούν, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Gert Hougaard, «δεν έχει βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο».

Ο Martin Henriksen του Δανικού Λαϊκού Κόμματος ζήτησε μια εξήγηση από το σχολείο σχετικά με αν είχε αποκτηθεί γονική άδεια, αλλά απλώς του απάντησαν ότι αυτό ήταν ένα συνηθισμένο μέρος του προγράμματος σπουδών.

Ρώτησε επίσης τη διοίκηση του σχολείου εάν σκοπεύουν να διδάξουν στους μαθητές τις "σκοτεινές πλευρές και τον διαδεδομένο φονταμενταλισμό" του Ισλάμ, πέρα ​​από τον "τεράστιο θρησκευτικό και κοινωνικό έλεγχο".

Παραδόξως, όμως, φαίνεται ότι υπάρχουν πολύ λίγα βιντεάκια για τα μουσουλμανάκια που διδάσκονται πώς να λατρεύουν τον Χριστό στις χριστιανικές εκκλησίες.

https://www.youtube.com/watch?v=4-v_OeQt6Tk

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ