Κόσμος

Φρίκη στην Ινδία: Ξύρισαν το κεφάλι μητέρας και κόρης διότι αντιστάθηκαν σε βιασμό

Φρίκη προκαλεί το περιστατικό που έγινε σε χωριό στην Ινδία. Ξύρισαν το κεφάλι μιας μητέρας και της κόρης της, τις ξυλοκόπησαν και τις διαπόμπευσαν στο χωριό επειδή αντιστάθηκαν σε απόπειρα βιασμού από ομάδα ανδρών, ανακοίνωσε η ινδική αστυνομία.

Στην Ινδία τα στοιχεία όσον αφορά την σεξουαλική βία που ασκείται στις γυναίκες προκαλούν πραγματικό σοκ, ιδιαίτερα στις αγροτικές της ζώνες, στις οποίες ζει το μεγαλύτερο μέρος των 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων της, είναι απογοητευτικά.

Επτά άνδρες, ένας από τους οποίους ήταν αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, μπήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της γυναίκας σ’ αυτό το χωριό της Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, με πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη κόρη της, διευκρίνισε η αστυνομία.

Όταν το κορίτσι και η μητέρα του, της οποίας ο σύζυγος κερδίζει τον επιούσιο επαιτώντας, αντιστάθηκαν, δέχθηκαν επίθεση και ο αξιωματούχος τις οδήγησε στη συνέχεια σε έναν κουρέα για να τους ξυρίσει το κεφάλι, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στην αστυνομία.

«Προς το παρόν έχουν συλληφθεί έξι από τους υπόπτους στην υπόθεση αυτή. Η αστυνομία διεξάγει επιχειρήσεις για την σύλληψη και των υπολοίπων, οι οποίοι διαφεύγουν μετά το γεγονός», δήλωσε ο αστυνομικός Σαντζάι Κουμάρ.

Ο αξιωματούχος του χωριού και ο κουρέας βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. Η υπόθεση αυτή προσήλκυσε την προσοχή των ινδικών μέσων ενημέρωσης και έντονες επικρίσεις από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Μπιχάρ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...