Κόσμος

«Βρετανός Iron-Man» πετά πάνω από την Μπανγκόκ με «jetpack» (βίντεο)

Ως «βρετανός Iron-man» είναι γνωστός από τα καμώματά του ο πρώην πεζοναύτης Richard Browning, ο οποίος φόρεσε ξανά το jet suit του για να απολαύσει την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης από ψηλά.

Η πτητική στολή, την οποία αποκαλεί «μέλλον των ταξιδιών», του επιτρέπει να βρίσκεται στον αέρα και να κινείται με χάρη, καθώς τη χειρίζεται κουνώντας απλώς τα χέρια του. Ο εφευρέτης από το Γουίλσαϊρ της Αγγλίας πιάνει ταχύτητες ακόμα και 50 χλμ/ώρα στον αέρα.

Ο Browning βρέθηκε προσφάτως στην Μπανγκόκ για τις ανάγκες συνεδρίου κατασκευαστών και είπε να μαγέψει τα πλήθη με την εφεύρεσή του.

«Σε όρους πρακτικών εφαρμογών», λέει για τη στολή του, «υπάρχουν μερικές καλές χρήσεις σε διασωστικές προσπάθειες ακριβείας, οι ειδικές δυνάμεις τη χρησιμοποιούν για να στέλνουν και να αποσύρουν γρήγορα δυνάμεις από σημεία, ακόμα και η αστυνομία θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για να φτάνει στα σημεία πολύ γρήγορα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Συριακός Στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεφτιλίζονται οι Τούρκοι στη Συρία: Λιποτακτούν οι τζιχαντιστές μισθοφόροι - Του συλλαμβάνει στα σύνορα ο τουρκικός στρατός

Ανακατέλαβε νέες περιοχές νοτιοανατολική Ιντλίμπ ο Συριακό Στρατός - Εντατικοποιούνται οι επιχειρήσεις τις επόμενες...