Κόσμος

Αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή στην προσπάθειά του να αποδείξει πως είναι ο νέος «Χουντίνι» (Εικόνες)

Βρέθηκε ο σκελετός τους έπειτα από δύο χρόνια που θεωρούταν εξαφανισμένος.

Ο σκελετός ενός άνδρα που πιστεύεται ότι ήθελε να αντιγράψει τα κόλπα του ξακουστού Χουντίνι, αλλά απέτυχε τραγικά, με αποτέλεσμα να χάσει την ίδια του τη ζωή, βρέθηκε στην δάσος της Ρωσίας.

Ο 30χρονος Ivan Klyucharev εθεάθη για τελευταία φορά τον Μάιο του 2017.

Η πολύμηνη αναζήτησή του από τις Αρχές μετά την δήλωση της εξαφάνισή του από την οικογένειά του δεν απέδωσε καρπούς, και έτσι η τύχη του νεαρού άνδρα παρέμενε μέχρι σήμερα άγνωστη.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά όμως, μια μακάβρια ανακάλυψη σε δασώδη περιοχή, 80 μίλια μακριά από τη Μόσχα, φαίνεται ότι λύνει το «μυστήριο».

Τα απομεινάρια της σορού του άνδρα βρέθηκαν δεμένα με αλυσίδες σε δέντρο, μπροστά από το οποίο είχε στηθεί μια κάμερα.

Οι ρωσικές Αρχές πιστεύουν ότι ο νεαρός φαν της πεζοπορίας, που έκανε συχνά μακρινές διαδρομές με τα πόδια, προσπάθησε να αντιγράψει κάποιο κόλπο απόδρασης, όπως εκείνα του Χουντίνι, όμως δεν τα κατάφερε και πέθανε στο δάσος.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά μέχρι την εξέταση των οστών, φαίνεται ότι ο άνδρας έσπασε τον λαιμό του προσπαθώντας να αποδράσει από τα δεσμά του. Ωστόσο οι Αρχές δεν μπορούν να αποκλείσουν ακόμα το σενάριο να σκοτώθηκε σε κάποιο παράξενο σεξουαλικό ατύχημα, ή ακόμα και να δολοφονήθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Συριακός Στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεφτιλίζονται οι Τούρκοι στη Συρία: Λιποτακτούν οι τζιχαντιστές μισθοφόροι - Του συλλαμβάνει στα σύνορα ο τουρκικός στρατός

Ανακατέλαβε νέες περιοχές νοτιοανατολική Ιντλίμπ ο Συριακό Στρατός - Εντατικοποιούνται οι επιχειρήσεις τις επόμενες...