Κόσμος

Σοκαριστικά βίντεο από τη σύγκρουση αυτοκινήτου που καταδίωκαν αστυνομικοί με λεωφορείο στο Οχάιο


Σοκ προκαλούν τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία στο Οχάιο από τη σύγκρουση μιας Pontiac που καταδίωκαν αστυνομικοί με λεωφορείο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι τρεις επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ενώ οι έξι επιβαίνοντες στο λεωφορείο τραυματίστηκαν.

Οδηγός της Pontiac ήταν ο 18χρονος Κρίστοφερ Μπέικερ ο οποίος πάτησε γκάζι όταν είδε τους αστυνομικούς να του ζητούν να σταματήσει επειδή, όπως ανακοινώθηκε αργότερα, είχαν διαπιστώσει ότι είχε λήξει η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος. Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ήταν ηλικίας 15 και 18 ετών. Ο 15χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο ενώ οι δύο 18χρονοι δεν τα κατάφεραν παρά τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία

Στα πρώτα δύο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να πέφτει με δύναμη πάνω στο λεωφορείο σε μια διασταύρωση και στη συνέχεια να βγάζει καπνούς.Στο τρίτο βίντεο, μέσα από το λεωφορείο, φαίνονται το μεγάλο όχημα να πέφτει στο πλάι με τους επιβαίνοντες σε αυτό να πετιούνται ανεξελέγκτα δεξιά-αριστερά λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.
https://www.youtube.com/embed/dn8l_n_nFW0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ