Κόσμος

Απίστευτο! Ζούσε σε σπίτι με 45 κροταλίες χωρίς να το ξέρει! (βίντεο)

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Τέξας όταν διαπίστωσε πως συζούσε με δεκάδες φίδια χωρίς να το ξέρει.

Η τρομακτική αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν εξαιτίας των δυνατών ανέμων διακόπηκε το σήμα της καλωδιακής τηλεόρασης και ο ίδιος σύρθηκε στο έδαφος κάτω από το σπίτι του προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε ένα-δυο φίδια και αμέσως κάλεσε την υπηρεσία απομάκρυνσης φιδιών.

Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι εντόπισαν στα θεμέλια του σπιτιού 45 κροταλίες και τους τράβηξαν έξω χρησιμοποιώντας μακριά κοντάρια.

«Τα φίδια θα αρχίσουν να πετάγονται κάτω από τα σπίτια του Τέξας όσο ο καιρός θερμαίνεται», δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας απομάκρυνσης φιδιών, Νέιθαν Χόκινς.

«Θα αρχίσουν να εμφανίζονται, προσπαθώντας να βρουν φαγητό. Και τότε πρόκειται να ξεκινήσουν την αναπαραγωγή» εξήγησε ο Χόκινς και πρόσθεσε ότι η εταιρεία του απομακρύνει περίπου 2.000 φίδια από σπίτια κάθε χρόνο. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δαγκώνονται από τα φίδια όταν προσπαθούν να τα βλάψουν ή να τα παρενοχλήσουν» τόνισε.

Να σας θυμίσουμε μια είδηση που σοκάρει, όταν ένα ένας πύθωνας δαγκώνει το πόδι μιας γυναίκας την ώρα που κοιμάται.

Σύμφωνα με τις κρατικές Αρχές περίπου 7.000 άνθρωποι δαγκώνονται από δηλητηριώδη φίδια κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πολύ λίγα από τα δαγκώματα αυτά είναι θανατηφόρα. Κατά μέσο όρο ένας ή δύο άνθρωποι πεθαίνουν στο Τέξας κάθε χρόνο από δάγκωμα φιδιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ