Κόσμος

Θρησκευτικά τάγματα εφόδου αμόλησε ο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη - Η Τουρκία παρασύρεται στον σκοταδισμό και στη θεοκρατία (βίντεο)


Τάγματα εφόδου που αποτελούνταν από πιστούς του Ερντογάν βγήκαν στους δρόμους της πιο... δυτικής σε τρόπο ζωής πόλη της Τουρκίας. Φανταστείτε τι συμβαίνει αλλού.

Λίγο μετά από την εμπρηστική ομιλία Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της οποίας κατηγόρησε για ασέβεια προς το Ισλάμ και τις γυναίκες που διαδήλωσαν για τα δικαιώματα τους, φανατικοί οπαδοί του βγήκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

“Τάγματα εφόδου” στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης! Θρησκευτικά τάγματα εφόδου! Το βίντεο είναι χθεσινοβραδινό. Λίγο μετά από την εμπρηστική ομιλία Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της οποίας κατηγόρησε για ασέβεια προς το Ισλάμ, τις γυναίκες που διαδήλωσαν προχθές για τα αυτονόητα δικαιώματα τους, φανατικοί οπαδοί του βγήκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Της πιο δυτικής σε τρόπο ζωής πόλης της Τουρκίας!

Ο Ερντογάν δεν διστάζει να “σπρώξει” την Τουρκία προς τη “θεοκρατία”. Γενικώς έχει αποδείξει ότι πλέον δεν διστάζει για τίποτα. Το ναρκωτικό της εξουσίας είναι πολύ εθιστικό και η σβήνει κάθε λογική σκέψη.

Στο ένα βίντεο οι φανατικοί που βγήκαν χθες βράδυ στους δρόμους της Πόλης. Στο δεύτερο η βία κατά των γυναικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ