Κόσμος

Πήδηξε τον φράχτη για να βγάλει selfie με τζάγκουαρ και το ζώο την δάγκωσε (βίντεο)


Επίθεση από ένα τζάγκουαρ δέχτηκε μια γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν πήδηξε το φράχτη για να βγάλει μία... selfie με το ζώο, στον ζωολογικό κήπο του Wililife World.

Ένα βίντεο από κινητό τηλέφωνο δείχνει τουλάχιστον ένα δάγκωμα στο αριστερό χέρι της γυναίκας, που έπεσε στο έδαφος μετά την επίθεση το Σάββατο.

Ο ζωολογικός κήπος διαβεβαίωσε τους λάτρεις των ζώων πως το τζάγκουαρ δεν θα θανατωθεί και ανέφερε πως η γυναίκα ήθελε να τραβήξει μία selfie.

 


Συγκεκριμένα, ανάρτησε στο Twitter: «Σας παρακαλούμε να κατανοήσετε γιατί υπάρχουν οι φράχτες. Στέλνουμε τις προσευχές μας στην οικογένεια σήμερα». Λίγο νωρίτερα, είχαν αναρτήσει: «Λυπούμαστε που πληροφορούμε ότι σήμερα το απόγευμα, πριν το κλείσιμο, αναφέρθηκε ένα περιστατικό που περιελάμβανε έναν επισκέπτη που πήδηξε το φράχτη για να τραβήξει μία selfie, σύμφωνα με μάρτυρες. Ο επισκέπτης υπέστη τραυματισμούς που δεν απείλησαν την υγεία του. Μετά από αίτημα της οικογένειας, κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σε καμία περίπτωση το ζώο δεν ήταν έξω από το κλουβί του. Το περιστατικό διερευνάται πλήρως».

Μια μάρτυρας του περιστατικού ανέφερε: «Άκουσα αυτό το νεαρό κορίτσι να φωνάζει: ‘Βοήθεια, βοήθεια’ και το τζάγκουαρ να έχει βάλει τα νύχια της μέσα στο χέρι της» δήλωσε ο Άνταμ Γουίλκερσον.

Η μητέρα του Γουίλκερσον απέσπασε την προσοχή του τζάγκουαρ πετώντας ένα μπουκάλι νερό μέσα στο κλουβί και ο άνδρας τράβηξε την γυναίκα μακριά. Το βίντεο, δείχνει το ζώο να μασά το πλαστικό μπουκάλι νερού.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στην συνέχεια επέστρεψε στο ζωολογικό κήπο για να ζητήσει συγνώμη, ανέφερε ο Σον Τζίλελαντ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ