Κόσμος

Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί στο Μόναχο - Βρέθηκαν τουλάχιστον δύο νεκροί (upd)

Δύο νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, είναι ο απολογισμός συμβάντος με πυροβολισμο’υς που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης σε εργοτάξιο στο Μόναχο.

Στο εργοτάξιο βρέθηκαν δύο νεκροί, o δράστης, καθώς και τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν. Την υπόθεση θα αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών.

Πυροβολισμοί έπεσαν σε τομέα εργοταξίου απέναντι από διοικητικό κέντρο επαρχίας του Μονάχου κοντά στην Ohlmüllerstraße, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο dpa.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Λίγο πριν τις 9 το πρωί οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για ανταλλαγή πυροβολισμών στο συγκεκριμένο εργοτάξιο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δρόμο κοντά στην γέφυρα του Reichenbach.

Οι πυροβολισμοί δεν έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους στο περιφερειακό γραφείο.

«Πληροφορηθήκαμε από την προστασία του πολίτη ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από το δρόμο και να κλείσουμε το κτίριο μέχρι νεωτέρας», δήλωσε μάρτυρας.

Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης, οι γραμμές 18, 52 και 62 του τραμ διακόπηκαν, ανακοίνωσε την εταιρεία μεταφορών του Μονάχου (MVG).

https://twitter.com/PolizeiMuenchen/status/1098495855575863296

https://twitter.com/PolizeiMuenchen/status/1098504244892745734

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Συριακός Στρατός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεφτιλίζονται οι Τούρκοι στη Συρία: Λιποτακτούν οι τζιχαντιστές μισθοφόροι - Του συλλαμβάνει στα σύνορα ο τουρκικός στρατός

Ανακατέλαβε νέες περιοχές νοτιοανατολική Ιντλίμπ ο Συριακό Στρατός - Εντατικοποιούνται οι επιχειρήσεις τις επόμενες...