Κόσμος

Παραληρεί ο Ερντογάν για Μαδούρο: «Η ΕΕ με τη βία και την πανουργία θα ανατρέψει μια κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγόρησε σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι επιδιώκει να ανατρέψει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο περιφρονώντας τη «δημοκρατία».

«Ξέρουμε τώρα τι είναι η ΕΕ. Από τη μια πλευρά μιλάτε για εκλογές και για δημοκρατία και μετά, με τη βία και την πανουργία, θα ανατρέψετε μια κυβέρνηση», δήλωσε ο Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Σημειώνεται ότι ο Νικολάς Μαδούρο δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του τηλεοπτικό δίκτυο RT, ότι «δεν θα γίνουν προεδρικές εκλογές στη χώρα στο εγγύς μέλλον».

«Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει έλλειψη εκλογών», απάντησε ο Μαδούρο όταν ερωτήθηκε για το αίτημα ορισμένων χωρών να γίνουν πρόωρες προεδρικές εκλογές στη χώρα του. Οι μόνες εκλογές που αναμένεται να γίνουν είναι κοινοβουλευτικές, οι οποίες πρέπει να διεξαχθούν το 2020, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...