Κόσμος

Φρίκη - Σκότωσε με τόξο την έγκυο πρώην του μπροστά στα μάτια των πέντε παιδιών της (εικόνες, βίντεο)


Με τόξο επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του ένας άνδρας σκοτώνοντάς την, ενώ έπλενε τα πιάτα, μπροστά στα μάτια των πέντε παιδιών της. Η γυναίκα, που ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα, έπεσε νεκρή ενώ διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το βρέφος το οποίο το πήραν από τη νεκρή μητέρα με καισαρική. Τώρα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Τη στιγμή της επίθεσης, ο σύζυγος της γυναίκας, που αντιλήφθηκε τον δράστη, άρχισε να ουρλιάζει "τρέχα" αλλά ήταν αργά. Ο τραγικός σύζυγος περιέγραψε στους συγγενείς τις στιγμές που είδε τη γυναίκα του να πέφτει νεκρή από τα βέλη του πρώην συζύγου της. Όπως είπε, πήγε στην αποθήκη να αφήσει κάποιες κούτες όταν εντόπισε τον άνδρα να κρύβεται μέσα στο σκοτάδι. Τότε τρέχοντας όρμησε στην κουζίνα φωνάζοντας στα παιδιά και τη γυναίκα του τρέξτε, τρέξτε, αλλά ο ένοπλος έτρεξε πίσω του και πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα.

Ένας 50χρονος συνελήφθη και και εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστή όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο. πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο είχε τρία παιδιά. Με τον νυν σύζυγό της ήταν παντρεμένη τα εφτά τελευταία χρόνια ενώ ασπάστηκε το ισλάμ για να γίνει αυτός ο γάμος καθώς τον ερωτεύτηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ