Κόσμος

Ο βασιλιάς του Μαρόκου κοιμήθηκε στην ομιλία του Μακρόν - Το οργισμένο βλέμμα του Τραμπ (βίντεο)

Το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι που αποτέλεσε το κέντρο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 100 ετών από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αποτέλεσε αφορμή για αρκετά ενσταντανέ καθώς στη γαλλική πρωτεύουσα συγκεντρώθηκαν οι αρχηγοί περίπου 70 κρατών και κυβερνήσεων.

Η κύρια τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε στην Αψίδα του Θριάμβου με βασικό ομιλητή τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Η ομιλία του προέδρου της Γαλλίας, ωστόσο, και η έκκλησή του προς τους ηγέτες του κόσμου να απορρίψουν τον εθνικισμό τον οποίο χαρακτήρισε «προδοσία του πατριωτισμού», δεν φαίνεται να συγκίνησαν τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ 6ο.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Russia Today ο Μαροκινός βασιλιάς φαίνεται να αποκοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας παρά το γεγονός ότι δίπλα του βρισκόταν μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες του διημέρου, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Το βίντεο έχει καταγράψει και την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος φαίνεται να κοιτά οργισμένος τον βασιλιά Μοχάμεντ.

https://youtu.be/mcExeJaSRKE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...