Κόσμος

Η βρετανική κυβέρνηση αποκλείει τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit

Η Βρετανία δεν θα οργανώσει δεύτερο δημοψήφισμα με το ερώτημα της παραμονής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, διαμήνυσε σήμερα το γραφείο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, απαντώντας στον πρώην υφυπουργό Μεταφορών Τζο Τζόνσον.

Ο Τζόνσον, αδελφός του πρώην υπουργού Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, παραιτήθηκε ζητώντας τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος για την τελική συμφωνία για το Brexit.

«Το δημοψήφισμα του 2016 ήταν η μεγαλύτερη άσκηση δημοκρατίας στην ιστορία αυτής της χώρας», είπε ένας εκπρόσωπος της Μέι. «Δεν θα έχουμε δεύτερο δημοψήφισμα, σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...