Κόσμος

Έτσι γιόρτασε τελικά τα γενέθλιά του ο 6χρονος Τέντι που άφησαν ολομόναχο οι συμμαθητές του! (βίντεο)


Τον γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία που δείχνει τον 6χρονο Τέντι να είναι ολομόναχος στο πάρτι των γενεθλίων του. Άνθρωποι σε κάθε γωνιά της Γης διάβαζαν την ιστορία και έκλαιγαν με λυγμούς.

Η ιστορία είχε ως εξής: Ο Τέντι κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς. Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε μια σπαραξικάρδια φωτογραφία στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε πως ράγισε η καρδιά του παιδιού της όταν δεν εμφανίστηκε κανένα παιδάκι στο πάρτι του. Είχε στείλει 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία. Είχε ετοιμάσει και 32 σακουλάκια με δώρα για τα πιτσιρίκια. Μάλιστα όπως είπε κάποιοι από τους γονείς της είχαν πει από την προηγούμενη ημέρα ότι θα πήγαιναν. Αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής προκάλεσε ένα ποτάμι αγάπης και ευχών για τον μικρό Τέντι. Πάνω από 5.000 άνθρωποι του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του και μάλιστα ο ίδιος ο Τέντι είπε ευχαριστώ με ένα μήνυμα στο Facebook.

Teddy says thank you

UPDATE: Teddy's mom sent this video of him. He read all of your wonderful wishes How cute is he???? >>> https://bit.ly/2PmFpb6

Gepostet von Craig Thomas - Tucson News Now am Dienstag, 23. Oktober 2018

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η μητέρα του Τέντι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ