Κόσμος

Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Βραζιλία: Έφηβος πυροβόλησε δύο συμμαθητές του

Δύο μαθητές μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από σφαίρες που δέχτηκαν εντός του σχολικού τους συγκροτήματος, στην πόλη Medianeira, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Παρανά, στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ένας έφηβος εισήλθε στις σχολικές εγκαταστάσεις και άνοιξε πυρ εναντίον συμμαθητών του, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών.

Ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι ο ένας από τους δύο μαθητές βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος είναι σοβαρά, αλλά δεν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Δράστης ήταν ένας 15χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Βίντεο μέσα από τις εγκαταστάσεις του σχολείου αποτυπώνει τον πανικό που επικράτησε, καθώς τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο φωνάζοντας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...