Κόσμος

Για μήνες ξυπνούσε στη μέση της νύχτας και άκουγε το ίδιο...απόκοσμο παιδικό τραγούδι - Δεν θα πιστέψετε από που ερχόταν (βίντεο)

Μία 34χρονη γυναίκα, η οποία ζει στο Ίπσουιτς της Βρετανίας μαζί με τα δυο μικρά παιδιά της, είχε αναστατωθεί για καιρό από μια απειλητική μελωδία που τη στοίχειωνε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Η απόκοσμη φωνή ενός παιδιού που τραγουδούσε ένα παιδικό τραγουδάκι και βασάνιζε για μήνες την οικογένεια, είχε προκληθεί από έναν συναγερμό που χρησιμοποιούνταν για να αποτρέπει τους καταπατητές και τον είχαν ενεργοποιήσει αράχνες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 34χρονη δήλωσε: «Με ξυπνούσε τις νύχτες, ήταν απολύτως τρομακτικό. Το άκουγα όλες τις νυχτερινές ώρες – στη 1, στις 3, στις 4 – σποραδικά, κάποιες φορές έπαιζε μόνο μια φορά, άλλες επαναλαμβανόταν».

Η γυναίκα έφτασε στα όριά της και ανέφερε τον μακάβριο ήχο του παιδικού τραγουδιού στο συμβούλιο της πόλης.

Ερευνητές ανίχνευσαν τον ενοχλητικό ήχο, ο οποίος προερχόταν από μια ιδιόκτητη βιομηχανική έκταση, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Ο ανατριχιαστικός ήχος προοριζόταν να εμποδίζει τους καταπατητές και ενεργοποιούνταν από αράχνες που σέρνονταν πάνω από τους αισθητήρες κίνησης που διέθετε το σύστημα συναγερμού.

Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου ανέφερε: «Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα κοντά στα μεσάνυχτα και αμέσως πήγαμε στην περιοχή για να δούμε τι συμβαίνει. Ακούσαμε το παιδικό τραγουδάκι και ήταν πολύ μυστήριο εκείνη την ώρα».

Η μητέρα των δύο παιδιών τόνισε ότι ανυπομονεί «να κοιμηθεί ανενόχλητη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ