Κόσμος

Απίστευτο! Tον κάρφωσε τεράστιο σουβλί και επέζησε! (εικόνες, βίντεο)

Η ιστορία ενός αγρότη από το Άινταχο ακούγεται απίστευτη.

Ενώ έκανε εργασίες σ’ έναν φράκτη αποκολλήθηκε ξαφνικά το δόντι ενός μηχανήματος συλλογής άχυρου και πέφτοντας τον τρύπησε στην πλάτη βγαίνοντας από το στομάχι του!

Τέσσερις ώρες κράτησε η επέμβαση για να αφαιρεθεί το σουβλί από το σώμα του αγρότη (Φωτογραφία: EastIdahoNews.com) Τέσσερις ώρες κράτησε η επέμβαση για να αφαιρεθεί το σουβλί από το σώμα του αγρότη (Φωτογραφία: EastIdahoNews.com)

«Ένιωσε κάτι να με χτυπά και έπεσα στο έδαφος», είπε ο Τζάστιν Φερθ«Κοίταξα να δω της συμβαίνει και είδα το σουβλί να βγαίνει από το σώμα μου. Τρομοκρατήθηκα! Είναι τρελό!»

Ο 43χρονος δεν μπορούσε να κουνηθεί, αλλά παραδόξως δεν ένιωθε κανέναν πόνο, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα eastidahonews. «Δεν είδα καθόλου αίμα στο μπροστινό μέρος του κορμιού και ένιωθα κάποια υγρασία στην πλάτη μου. Δεν είχαν την αίσθηση ότι είναι μεγάλη η αιμορραγία».

Συνάδελφοί του ειδοποίησαν τον γιατρό της Southern Idaho Commodities και στο μεταξύ έκοψαν με ειδικό εργαλείο το βάρους 18 κιλών σουβλί από το μηχάνημα, προτού ο τραυματίας μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έμειναν άφωνοι όταν τον είδαν. Όπως τόνισαν, λίγα χιλιοστά πιο πέρα να είχε πάει το σουβλί, θα τον είχε σκοτώσει. Αμέσως ξεκίνησαν την εγχείρηση και μετά από τέσσερις είχαν καταφέρει να απομακρύνουν το αιχμηρό μεταλλικό δόντι και να κλείσουν τα εσωτερικά τραύματά του.

Ο Τζάστιν Φέρθ με τη γυναίκα του και την κόρη μπροστά στο σουβλί που διαπέρασε το σώμα του (Φωτογραφία: EastIdahoNews.com) Ο Τζάστιν Φέρθ με τη γυναίκα του και την κόρη μπροστά στο σουβλί που διαπέρασε το σώμα του (Φωτογραφία: EastIdahoNews.com)

Το περιστατικό έγινε στις 27 Ιουνίου κι ο τυχερός στην ατυχία του αγρότης θα πρέπει να παραμείνει άλλες δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο προτού πάρει εξιτήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ