Κόσμος

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο στα προάστια της Άγκυρας

Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και τέσσερις ακόμη τραυματίστηκαν από μια έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε ένα εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών στα προάστια της Άγκυρας, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Ελμπαντάγ, περιοχή της Άγκυρας, σε ένα εργοστάσιο κατασκευής εκρηκτικών και ρουκετών, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας όπλων MKE.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έγιναν άμεσα γνωστά, με το υπουργείο να αναφέρει ότι ξεκίνησε μια έρευνα για τον καθορισμό τους.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan ανέφερε ότι ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του ήταν 31 ετών. Μέσα ενημέρωσης εμφάνισαν εικόνες που δείχνουν ένα σύννεφο καπνού πάνω από το εργοστασίο.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu η έκρηξη σημειώθηκε στην μονάδα επεξεργασίας καυσίμων του εργοστασίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...
Κοινωνία 0

Διπλωματική "βόμβα" στη Μεσόγειο! Ο Λίβυος πρόεδρος κηρύσσει άκυρο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ανοίγει ο δρόμος για οριοθέτηση με Ελλάδα και Αίγυπτο

Η τοποθέτηση του προέδρου της λιβυκής Βουλής αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποκλείει εκ των πραγμάτων κάθε...