Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «ξήλωσε» τους αξιωματικούς που έχασαν τον συνάδελφό τους που αυτομόλησε (βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.


Στην αντικατάσταση όλης της φρουράς που υπηρετούσε στην αποστρατικοποιημένη ζώνη στα σύνορα Νότιας και Βόρεας Κορέας προχώρησε η κυβέρνηση μετά την αυτομόληση Βορειοκορεάτη φαντάρου.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Yonhap η κυβέρνηση της Πιονγιάνγκ διέταξε την αντικατάσταση των 35-40 φαντάρων και αξιωματικών που υπηρετούσαν στο σημείο τη στιγμή που ο στρατιώτης κατάφερε να περάσει στη Νότια Κορέα.

Το ίδιο τηλεγράφημα αναφέρει ότι η Πιονγιάνγκ έκλεισε και τη γέφυρα την οποία χρησιμοποίησε ο φαντάρος για να πλησιάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γραμμή των συνόρων.
Την Τετάρτη δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αμερικανικές αρχές το δραματικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή της αυτομόλησης του Βορειοκορεάτη στρατιώτη αλλά και τη στιγμή που οι μέχρι πρότινος συνάδελφοί του τον πυροβολούν πέντε φορές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...