Κόσμος

Η Μασονία αποκαλύπτεται: Η ερευνήτρια της Μπίλντερμπεργκ δημοσίευσε βίντεο από τα 300α φετινά γενέθλια των Μασόνων - Δείτε την τελετή τους

Σεισμό προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για την περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που κάνει στο νέο της βιβλίο που παρουσίασε πρόσφατα η ειδική επί του θέματος ερευνήτρια από την Σεβίλλη Κριστίνα Μαρτίν.

Χθες η γυναίκα που έχει αφιερώσει την μισή ζωή της στην μυστικιστική λέσχη και σε άλλα θέματα “ταμπού” για την “ελέυθερη δημοσιογραφία & έρευνα” πήγε ένα βήμα παραπέρα δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βίντεο από μια πολύ πρόσφατη μασονική τελετή!

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε το εξής σχόλιο και παρουσίασε το βίντεο:

“Το βιβλίο μου «Οι Δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σε επιφυλακή» ξεκινά με ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στον ελευθεροτεκτονισμό, με μια ανασκόπηση της ιστορίας του και την ένταξή του στην bilderberg. Πολλές φορές με ρωτούν αν οι μασόνους εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτό το βίντεο είναι ένα εξαιρετικό τεστ που επιβεβαιώνει ότι είναι ζωντανοί και καλά. Είναι μια πράξη πριν από μερικούς μήνες, επειδή το 2017 είναι τα 300α γενέθλιά τους. Ο σύγχρονος ελευθεροτεκτονισμός γεννήθηκε στην Αγγλία το 1717. Στο κέντρο του θεάτρου, βλέπει κανείς καθαρά τρία από τα κύρια σύμβολα: την πυξίδα, το έδαφος και το μάτι που βλέπουν όλα. Αυτό επίσης τείνει να είναι το " Φωτεινό Δέλτα " ή το " μάτι του ωρε ". Όλοι φορούν ειδικές ποδιές, και γάντια. Έχουν τραγουδήσει τον μασονικό ύμνο, αλλά σε αυτό το κομμάτι τραγουδούν τον ύμνο της Αγγλίας. Συγγνώμη για την αμέλεια”.

https://www.facebook.com/cristinamartinjimenezescritora/videos/10156401180734381/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ