Κόσμος

Εκπρόσωπος Κομισιόν για εξαγγελίες Τσίπρα: Γενικά αποδεκτές, αλλά θα πρέπει να μελετηθούν

Η πρώτη αντίδραση των θεσμών για τις εξαγγελίες Τσίπρα, ήρθε από εκπρόσωπο τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Οι Θεσμοί συζητούμε τις ιδέες αυτές με τις ελληνικές αρχές. Οι αποψινές ανακοινώσεις φαίνονται σε γενικές γραμμές σύμφωνες με αυτές τις συζητήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Οι ανακοινώσεις αυτές θα πρέπει να μελετηθούν και να ολοκληρωθεί η συζήτηση με τις αρχές» ανέφερε.

Οπως όλα δείχνουν, η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό έγινε πιο γρήγορα απ' ό,τι προεβλέπετο, αλλά το περιεχόμενο φαίνεται να είναι γενικά αποδεκτό από τους θεσμούς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

sirski-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Όσο οι Ρώσοι προελαύνουν σε Ντονιέτσκ-Ντνιπροπετρόφσκ ο Ουκρανός αρχιστράτηγος Σίρσκι πήρε μία μεγάλη απόφαση για το Κουπιάνσκ

Τι αποφάσισε η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας για την στρατηγική πόλη του Κουπιάνσκ στην βορειοανατολική...