Κόσμος

Η Μέρκελ εξομολογείται: Δεν μου αρέσει η σοκολάτα, έχω πάθος με το σαλάμι

Μια διαφορετική Άνγκελα Μέρκελ παρακολούθησαν χθες βράδυ οι τηλεθεατές της προεκλογικής εκπομπής του δεύτερου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF «Καθαρά λόγια, κυρία Μέρκελ!».

Η Καγκελάριος απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών, ακόμη και για το αν της αρέσει η σοκολάτα, αν συμφωνεί με την αποποινικοποίηση της κάνναβης ή για το αν σκοπεύει να συνεχίσει να φοράει κοστούμια όταν συνταξιοδοτηθεί.

«Δεν μου αρέσει τόσο η σοκολάτα, τρώω μόνο ένα κομμάτι την εβδομάδα. Έχω άλλο πάθος, προτιμώ το σαλάμι», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, ενώ σε ό,τι αφορά το ντύσιμό της, απάντησε ότι όταν αποχωρήσει από την πολιτική θα φοράει περισσότερο τζιν παντελόνια και σπανιότερα φούστες. Σε ερώτηση για την νομιμοποίηση της κάνναβης, η Καγκελάριος δήλωσε ότι είναι εναντίον της, καθώς ανησυχεί για το πόσο εθιστική είναι η χρήση της, αλλά σημείωσε ότι η ιατρική χρήση της έχει διευκολυνθεί σημαντικά.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την άρνησή της να συμμετάσχει σε δεύτερη τηλεμαχία με τον αντίπαλό της, Μάρτιν Σουλτς, περιορίστηκε να δηλώσει ότι το σύστημα της Γερμανίας δεν είναι προσωποκεντρικό όπως των ΗΠΑ ή της Γαλλίας, αλλά στηρίζεται σε πολιτικά προγράμματα κομμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Σάλος στην Σκωτία από τους ανεξέλεγκτους μετανάστες! 14χρονη με τσεκούρι και μαχαίρι υπερασπίζεται την αδελφή της από Πακιστανούς -Δείτε βίντεο

Μια 14χρονη στη Βρετανία εμφανίζεται σε βίντεο να υπερασπίζεται την 12χρονη αδελφή της από Πακιστανούς κρατώντας...