Κόσμος

Εκτροχιασμός βαγονιού με τραυματίες στο Waterloo του Λονδίνου

Βαγόνι επιβατικής αμαξοστοιχίας της εταιρείας South West εκτροχιάστηκε σήμερα νωρίς το πρωί καθώς πλησίαζε τον σιδηροδρομικό σταθμό του Waterloo στο Λονδίνο.

Ο εκτροχιασμός συνέβη στις 5:40 το πρωί τοπική ώρα έξω από το σταθμό και ενώ το τρένο κινούταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, χωρίς να χρειαστεί η μεταφορά τους σε τοπικό νοσοκομείο.

Το επιβατικό κοινό καλείται να αποφεύγει το σταθμό, καθώς τα δρομολόγια που θα πραγματοποιούνται σήμερα θα είναι περιορισμένα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...