Κόσμος

Φωτογραφία με νόημα: Ο M.Νετανιάχου πίνει καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης - Δείτε την τεράστια αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε (βίντεο)

Ο Ισραηλινός πρόεδρος, προφανώς διαισθανόμενος την παραμονή του σε μία χώρα με ασφάλεια και σταθερό κοινωνικό τοπίο δεν νιώθει κανέναν κίνδυνο και πίνει χαλαρά τον καφέ του στη συμπρωτεύουσα.

Έτσι, φωτογραφήθηκε από πολίτες να πίνει το καφεδάκι του χαλαρά στην παραλία της Θεσσαλονίκης στέλνοντας έτσι, ένα παγκόσμιο μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία από τις ασφαλέστερες χώρες του κόσμου.

Η φωτογραφία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου να πίνει το καφεδάκι του χαλαρά στην παραλία της Θεσσαλονίκης στέλνει παγκόσμιο μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι η ασφαλέστερη χώρα του κόσμου.

Τόσο ασφαλής που ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αισθάνεται άνετα να καθίσει ανάμεσα στους πολίτες.

Η φωτογραφία του Μπέντζαμιν Νετανιάχου από την παραλία της Θεσσαλονίκης δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα Βετεράνος.

Όπως διαβάζουμε στον «Βετεράνο», το απόγευμα της Τετάρτης και ώρα 08:15 στην Παραλία της Πόλης, ο Νετανιάχου απολάμβανε χαλαρά μετά της συζύγου τον καφέ του στο γνωστό «Kitcen Bar».

Βεβαίως και ολόγυρά του υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με άνδρες των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας και Ισραηλινούς πράκτορες να τον φυλάνε.

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης έφτασε νωρίς το πρωί ο Ισραηλινός πρόεδρος, Μπενιαμίν Νετανιάχου, για την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί στη συμπρωτεύουσα με αφορμή τη τριμερή σύνοδο είναι δρακόντεια, ενώ τον πρόεδρο του Ισραήλ συνόδευε στο Μέγαρο Μουσικής αυτοκινητοπομπή αποτελούμε από πολλά οχήματα των υπηρεσιών ασφαλείας.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ