Κόσμος

24 τραυματίες από έκρηξη βόμβας σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ

Έκρηξη βόμβας μικρής ισχύος σημειώθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, με αποτέλεσμα 24 άνθρωποι να τραυματιστούν, σήμερα, τρίτη επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 2014.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο νοσοκομείο Φραμονγκλουτκλάο, στο οποίο νοσηλεύονται κυρίως απόστρατοι αξιωματικοί του στρατού.

«Ήταν βόμβα. Βρήκαμε τα κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της», δήλωσε ο Καμτόρν Οτσαροέν, διοικητής της μονάδας πυροτεχνουργών της αστυνομίας.

«Επί του παρόντος, οι αρχές ελέγχουν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας».

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σανσέρν Καουκαμνέρντ δήλωσε ότι 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...