Κόσμος

Εκπρόσωπος Ερντογάν: «Ισλαμοφοβικοί» και «ρατσιστές» όσοι Ευρωπαίοι δεν θέλουν τον αφέντη μου

Ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες υποστηρίζουν το «όχι» στο δημοψήφισμα που θα ανακηρύξει τον αφέντη του σουλτάνο, επειδή προφανώς δεν επιτρέπουν προεκλογικές συγκεντρώσεις του καθεστώτος σε ευρωπαϊκό έδαφος, ενώ συνέδεσε τη στάση αυτή με την… ισλαμοφοβία.

Μερικές ευρωπαϊκές χώρες εργάζονται για την απόρριψη των συνταγματικών αλλαγών κατά το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, γι’ αυτό που αποκάλεσε αυξανόμενη ισλαμοφοβία και ρατσισμό στην Ευρώπη.

Ο Ιμπραήμ Καλίν επιστρέφει «μπούμερανγκ» την «πολιτική ορθότητα» στους Ευρωπαίους και κατηγορεί ως «ισλαμοφοβικούς» και «ρατσιστές» όσους δεν κάνουν τα χατίρια του Ερντογάν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Συναγερμός στο Κίεβο! Ο ρωσικός στρατός προσπερνά τελείως την Κονσταντίνοβκα και κατευθύνεται με φόρα προς την κεντρική Ουκρανία -Δείτε χάρτες

Με αιφνιδιαστικές και γρήγορες κινήσεις, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κινούνται δεξιά και αριστερά της Κονσταντίνοβκα
Στρατός Ξηράς 0

Η απόφαση του Ν. Δένδια για την αναμόρφωση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θυμίζουν ακριβώς την σύνθεση των δυνάμεων μας το 1940

“Έχουμε πάει στους καιρούς της ανάγκης των διαρκών αλλαγών’, δήλωσε ο ίδιος αποκαλύπτοντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα...