Κόσμος

Συνελήφθη ο δράστης που επιτέθηκε φωνάζοντας «θάνατος στους μουσουλμάνους» στο Λονδίνο

Στη σύλληψη του 38χρονου Άντριαν Μπράουν, ο οποίος σκόρπισε τον πανικό στο σταθμό Φόρεστ Χιλ του Λονδίνου, φωνάζοντας «θάνατος σε όλους τους μουσουλμάνους» προχώρησε την Τρίτη η Μητροπολιτική αστυνομία.

Ο μανιακός άνδρας πραγματοποίησε έφοδο στο σταθμό του Μετρό και αφού τραυμάτισε έναν άνθρωπο με μαχαίρι, προσπάθησε να επιτεθεί σε όποιον έβρισκε μπροστά του, με συνέπεια να επικρατήσει χάος. Οι υπόλοιποι επιβάτες έτρεχαν για να σωθούν, ενώ ο άνδρας που δέχθηκε τη μαχαιριά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία αναζητεί διασύνδεση του δράστη με ακροδεξιές και ναζιστικές οργανώσεις, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από ψυχίατρο, ο οποίος αναμένεται να υποβάλει τη γνωμάτευσή του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Σάλος στην Σκωτία από τους ανεξέλεγκτους μετανάστες! 14χρονη με τσεκούρι και μαχαίρι υπερασπίζεται την αδελφή της από Πακιστανούς -Δείτε βίντεο

Μια 14χρονη στη Βρετανία εμφανίζεται σε βίντεο να υπερασπίζεται την 12χρονη αδελφή της από Πακιστανούς κρατώντας...