Κόσμος

Σοκάρει η προφητεία του Νοστράδαμου για τον Ντόναλντ Τραμπ και την Ελλάδα

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σύμφωνα με το δύο φορές – βραβευμένο αμερικανικό μπλογκ “boingboing”, κάτι τέτοιο έχει πράγματι συμβεί… Ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, καθώς επίσης και την πολιτική που θα ακολουθήσει ενώ παράλληλα βάζει στο παιχνίδι και την Ελλάδα. Φυσικά εμείς οι Ορθόδοξοι καμία σχέση δεν έχουμε με αυτού του είδους τις ψευτοπροφητείες, τις αναφέρουμε απλά και μόνο για να γνωρίζετε τι κυκλοφορεί και από ποιους υποστηρίζετε διαδικτυακά.

Ο Rob Beschizza που συνέταξε το κείμενο αναλύει την αγγλική εκδοχή των τετράστιχων του Νοστράδαμου δίνοντας μεγάλο βάρος στη λέξη “trumpet” που σημαίνει «τρομπέτα». Είναι σαφής αναφορά στον υποψήφιο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αφού σύμφωνα πάντα με τον συντάκτη ο Νοστράδαμος συνήθιζε να χρησιμοποιεί λέξεις που παραπέμπουν σε ονόματα.

Το 40ό τετράστιχο αναφέρει:

«Η κρυμμένη τρέλα της ψεύτικης τρομπέτας θα αναγκάσει το Βυζάντιο να αλλάξει τους νόμους του».
Αυτό, σύμφωνα με τον συντάκτη του βραβευμένου μπλογκ, σημαίνει ότι ο Τραμπ θα αναγκάσει την Ελλάδα να αλλάξει τη νομοθεσία της, πιθανώς για θέματα που αφορούν για θέματα μετανάστευσης.

036f97e6324be0bebd7164c76471ddcf

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση της προφητείας…

https://youtu.be/wBdgy7pHpwM

 

masternews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι "δίνουν τα ρέστα τους" για την αγορά των F-16BLOCK-70 από τις ΗΠΑ ενώ "ανακαλύπτουν" πρόβλημα στο λογισμικό και διακοπές παράδοσής τους

Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση για την Ελλάδα, της πώλησης από τις ΗΠΑ στην Τουρκία 40F-16 BLOCK-70 και 80 κίτ...