Κόσμος

Πούτιν σε αγιορείτη μοναχό: Θα χτυπήσω την Τουρκία στην επόμενη πρόκλησή της

Του Γιώργου Θεοχάρη

Αποκαλυπτικός και ευθύτατος ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν . Το tilegrafima.gr μίλησε με τον μοναχό που είδε κατ΄ιδίαν τον κ. Πούτιν και μας αποκάλυψε μερικά από όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση αυτή.

Συνομιλώντας με μοναχό της Μονής Αγίου Παντελεήμονα στο Αγιο Ορος το περασμένο Σάββατο του είπε ξεκάθαρα ότι με την Τουρκία έχει φτάσει στα όρια του και πλέον δεν μπορεί να ρίξει κι άλλο το γόητρο της πανίσχυρης χώρας του . Για αυτό, στην επόμενη πρόκληση των Τούρκων ''θα απαντήσω με χτύπημα'', είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι σχέσεις Ρωσίας -Τουρκίας είναι πλέον στο κόκκινο κι η ισσοροπία τους κινείται σε τεντομένο σχοινή μετά την κατάρριψη ρου ρωσικού αεροσκάφους από τουςΤούρκους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...