Κόσμος

65 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΟΗE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ 1.000.000 ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016 !

Έκθεση, την οποία συνυπογράφουν 65 οργανισμοί ανάμεσά τους και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προειδοποιεί (για να είμαστε… έτοιμοι να τους υποδεχθούμε μετά βαΐων και κλάδων…) ότι 1 εκατομμύριο προσφυγάκια θα φτάσουν στην Ευρώπη (δια μέσω Ελλάδος φυσικά…) από Αφρική, Μέση Ανατολή και Ασία μέσα στο 2016.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο αριθμός των νεοεισερχομένων θα είναι περίπου ίδιος μ’ αυτόν του 2015, με τους περισσότερους να προέρχονται από την Συρία. Ωστόσο, θεωρούν ότι ειδικά για φέτος, μεγάλος αριθμός απρόσκλητων θα προέλθει από τη νοτιοδυτική Ασία, τις χώρες της Βόρειας και της Δυτικής Αφρικής και το Αφγανιστάν (προφανώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα φροντίσει φέτος να έχουμε… ποικιλία, για να μην… πλήξουμε).

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Μέχρι πότε άραγε;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Επέλαση χωρίς τέλος των Ρώσων που κατέλαβαν το Αρτιομόβσκ και εισήλθαν σε Μποχντανίβκα-Στην όχθη του Δνείπερου έχουμε το δράμα εκατοντάδων Ουκρανών (Βίντεο)

Αμερικανός ειδικός: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει μέχρι τον Φεβρουάριο-Όλα δείχνουν ήττα κατά κράτος του Κιέβου...