Κοινωνία

Κίνηση: Απέραντο πάρκινγκ ο Κηφισός - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με αρκετές βασικές οδικές αρτηρίες να παρουσιάζουν χαμηλές ταχύτητες και σημαντικές καθυστερήσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου η κυκλοφορία εμφανίζεται ιδιαίτερα επιβαρυμένη σε αρκετά τμήματα. Η συμφόρηση ξεκινά από την περιοχή του Χαϊδαρίου και του Αιγάλεω και συνεχίζεται προς Περιστέρι, Σεπόλια και Νέα Φιλαδέλφεια.

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η εικόνα στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου καταγράφονται εκτεταμένα τμήματα με πολύ χαμηλές ταχύτητες, ενώ η κίνηση παραμένει αυξημένη και προς τον κόμβο της Λυκόβρυσης.

kinisi

Αυξημένη η κίνηση και στα βόρεια

Προβλήματα καταγράφονται και στο οδικό δίκτυο προς τα βόρεια προάστια. Στην περιοχή της Λυκόβρυσης, αλλά και στους δρόμους που συνδέουν την περιοχή με το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, η κυκλοφορία εμφανίζεται κατά διαστήματα ιδιαίτερα αυξημένη.

Σημαντική επιβάρυνση παρατηρείται επίσης σε τμήματα του δρόμου που οδηγεί προς το κέντρο, με την κίνηση να επηρεάζει αρκετές από τις γύρω περιοχές.

Κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας

Επιβαρυμένη είναι η εικόνα και στο κέντρο της Αθήνας, με αυξημένη κυκλοφορία να καταγράφεται σε αρκετούς δρόμους.

Προβλήματα εμφανίζονται μεταξύ άλλων προς το Κολωνάκι, το Παγκράτι και τον Ζωγράφου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και σε βασικές συνδετήριες αρτηρίες.

Παράλληλα, καθυστερήσεις παρατηρούνται και στα νότια, κυρίως προς Καλλιθέα και Μοσχάτο, όπου η κυκλοφορία παρουσιάζει κατά τόπους επιβράδυνση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ