Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις σε αρκετά βασικά σημεία του λεκανοπεδίου.
Ιδιαίτερα επιβαρυμένος είναι ο Κηφισός, κυρίως στο τμήμα από το ύψος του Περιστερίου έως τη Νέα Ιωνία, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, με τις καθυστερήσεις να είναι αισθητές.
Μεγάλη κίνηση παρουσιάζεται από νωρίς το πρωί και στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, από τη Νέα Ιωνία.
Παράλληλα, σταδιακά επιβαρύνεται η εικόνα στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, ενώ αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στο κέντρο της Αθήνας, στις Λεωφόρους Αλεξάνδρας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.
Ατύχημα στην Αττική Οδό
Προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό, όπου σημειώθηκε ατύχημα μετά τον κόμβο Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Λόγω του ατυχήματος, οι δεξιές λωρίδες είναι κλειστές, ενώ καταγράφονται καθυστερήσεις και μετά τον κόμβο Ανθούσας.