Η 57χρονη μάζεψε κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 10 χιλιάδες ευρώ τα οποία και άφησε σε ρόδα αυτοκινήτου.
Σύμφωνα το flashnews και την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, άγνωστος τηλεφώνησε στη γυναίκα και προσποιήθηκε τον εργαζόμενο του ΔΕΔΔΗΕ.
Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και, με το πρόσχημα που χρησιμοποίησε, την έπεισε να συγκεντρώσει τα κοσμήματά της σε μία σακούλα.
Στη συνέχεια, της υπέδειξε να τοποθετήσει τη σακούλα σε ρόδα αυτοκινήτου και να απομακρυνθεί από το σημείο.
Η 57χρονη ακολούθησε τις οδηγίες και άφησε τα κοσμήματα, συνολικής αξίας που σύμφωνα με την καταγγελία αγγίζει τις 10.000 ευρώ.
Όταν επέστρεψε στο σημείο, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί μαζί με τα κοσμήματά της.
Η γυναίκα ενημέρωσε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.