Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Νέα Σμύρνη: Αυτή είναι η 45χρονη που δολοφονήθηκε από τον Αλβανό

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 48χρονος φέρεται να είχε στήσει ενέδρα στην 45χρονη και να την περίμενε έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας. Όταν εκείνη έφτασε στο σημείο, την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φέρεται να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Οι Αρχές εξετάζουν πλέον τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση, αλλά και τη σχέση που είχε ο 48χρονος με την 45χρονη. Στο μικροσκόπιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκεται και το κίνητρο, προκειμένου να αποσαφηνιστεί τι προηγήθηκε της τραγωδίας.

Στο σημείο της δολοφονίας παραμένουν εμφανή τα σημάδια από τους πυροβολισμούς, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τη συλλογή όλων των στοιχείων που θα φωτίσουν την υπόθεση.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της άτυχης γυναίκας, η οποία ενημερώθηκε για τον χαμό της κόρης της μόλις λίγο μετά τις 12. Μη μπορώντας να πιστέψει την τραγωδία και τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή η 45χρονη, ανέφερε πως είχε δει τον δολοφόνο του παιδιού της αλλά δεν τον ήξερε.

«Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός. Δεν τον ξέρω. Τώρα μου είπαν για το παιδί μου. Δεν ξέρω τίποτα...», ανέφερε σε κατάσταση σοκ η γυναίκα.

Να σημειωθεί πως η 45χρονη διέμενε με την κόρη της και είχαν μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού Γρηγορίου Κυδωνίου.

Δείτε την φωτογραφία του newsbomb.gr

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ