Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Περιφερειακή – Τράκαρε με ταξί και συνελήφθη

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τρόμος στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης (21.07.2026) όταν 66χρονος Σέρβος, μεθυσμένος οδηγούσε αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο μεθυσμένος οδηγός στη συνέχεια, συγκρούστηκε με ταξί που κινούνταν κανονικά, στο ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 66χρονου.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, καθώς οι διαδοχικές μετρήσεις με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα «έδειξαν» 0,86 και 0,69 mg/l.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα, ενώ ο 66χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ