Κοινωνία

Στο νοσοκομείο με μαχαιριές 19χρονος μετά από απόπειρα ληστείας στην Πατησίων

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ένας 19χρονος που έφερε τραύμα από μαχαίρι μεταφέρθηκε το Σάββατο 13/6 το βράδυ στο Αγλαΐα Κυριακού μετά από απόπειρα ληστείας σε βάρος του στην Πατησίων.

Όπως επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ τον 19χρονο μετέφερε στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, που εφημέρευε στις 11 το βράδυ, ένας φίλος του με το αυτοκίνητό του.

«Άμεση ήταν η κινητοποίηση του προσωπικού και των γιατρών. Σταθεροποίησαν τον τραυματία και διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο επειδή είναι ενήλικας. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ζούγκλα. Πουθενά δεν αισθάνεσαι πια ασφαλής. Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει» αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ