olympiakos
Κοινωνία

«Ξημέρωσαν» οι φίλοι του Ολυμπιακού για τους πρωταθλητές Ευρώπης - Η στιγμή άφιξης στον Πειραιά

Οι φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν λίγο πριν τις 4:30 τους θριαμβευτές του T-Center, που κατέκτησαν την Ευρώπη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Λατρεία». Δε μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς η υπομονή και η τρέλα των οπαδών του Ολυμπιακού, που χρειάστηκε να περιμένουν ως τις 04:20 στο Δημοτικό Θέατρο, για να δουν την ομάδα που έφυγε θριαμβεύτρια από το T-Center.

Ένας... ανυπολόγιστα μεγάλος αριθμός φιλάθλων περίμενε την ομαδάρα του Μπαρτζώκα για να την αποθεώσει. Οι περισσότεροι παίκτες είχαν την τιμητική τους, ενώ δεν άργησε να ακουστεί από τα μεγάφωνα και το «Νοικιάστηκε» της Κατερίνας Λιόλιου, το οποίο τραγούδησαν κόσμος και παίκτες.

Ολυμπιακός: Ξημέρωσαν για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Μετά από 20 περίπου λεπτά αποθέωσης στο ανοιχτό πούλμαν, οι παίκτες κατέβηκαν στην εξέδρα που είχε τοποθετηθεί από το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ