Κοινωνία

Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο 23χρονος πιστολέρο που σκόρπισε πανικό έξω από καφετέρια

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στις Αρχάνες του Ηρακλείου, στην Κρήτη, το σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαΐου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, το περιστατικό ξεκίνησε από μία ασήμαντη αφορμή. Όλα ξεκίνησαν όταν 23χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο φίλου του σταμάτησαν για να αγοράσουν καφέ έξω από καφετέρια των Αρχανών. Εκεί φαίνεται πώς σημειώθηκε κάποια παρεξήγηση με ανήλικο θαμώνα του καταστήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρχαν προηγούμενα μεταξύ τους. Ο ανήλικος φέρεται να ειρωνεύτηκε τον οδηγό επειδή το αυτοκίνητο, ένα επιβατηγό μικρού κυβισμού, ήταν παλιό. Ο οδηγός ενοχλημένος ανταπάντησε στο ειρωνικό σχόλιο και ο ανήλικος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον πλησίασε και σχεδόν κόλλησε με τσαμπουκά το πρόσωπο του στο δικό του.

Τότε ο 23χρονος φίλος και συνοδηγός εκνευρισμένος φέρεται να έφυγε από το σημείο και να επέστρεψε με ένα πιστόλι κρότου, πυροβολώντας αρκετές φορές. Όπως ήταν φυσικό και επόμενο επικράτησε αναστάτωση και πανικός, ευτυχώς, όμως, το επεισόδιο έληξε χωρίς τραυματισμό.

Ο 23χρονος και ο φίλος του αποχώρησαν από το σημείο, όμως τα στοιχεία του ήταν γνωστά και έτσι από μέρους της ΕΛ.ΑΣ έγιναν άμεσα ενέργειες ώστε να πειστεί να παραδοθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος
Ελληνοτουρκικά 0

Κλίμα έντασης στα σύνορα! Την ώρα που η Τουρκία πιέζει τον Έβρο, η στάση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως φέρνει κύμα αντιδράσεων

Το «Δόγμα Οζάλ» για το Μεταναστευτικό-Σειρά δημοσιευμάτων του ελληνικού τύπου μιλούν για ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος...
Ελληνοτουρκικά 0

Τέλος οι βόλτες - Το επίσημο έγγραφο-σφαλιάρα που πέταξε έξω από την Ελλάδα ανώτατο στέλεχος Τούρκων εθνικιστών που ήθελε...παιχνίδια

Ηχηρό μήνυμα μηδενικής ανοχής εξέπεμψαν οι ελληνικές αρχές στον Έβρο, μπλοκάροντας την είσοδο και επιβάλλοντας 3ετή...