Κοινωνία

Παρ' ολίγον τραγωδία στην Πιερία: Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνα πριν την Ανάσταση

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν επιβάτες στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης το βράδυ της Ανάστασης (11/4), όταν ερχόμενοι για να επιβιβαστούν στο τρένο ενημερώθηκαν πως το δρομολόγιο των 21.50 δε θα πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Karfitsa.gr, υπήρξε σύγκρουση της εν λόγω αμαξοστοιχίας με αγριογούρουνα στις 21.00, στην περιοχή του Μακρυγιάλου Πιερίας, η οποία προκάλεσε τεχνική βλάβη στην «ποδιά» του τρένου.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση, επρόκειτο να μεταφερθούν μέχρι τον Κορινό με λεωφορείο που θα ξεκινούσε από τον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης στις 22.20. Η νεότερη ενημέρωση που έλαβαν ανέφερε ότι το λεωφορείο θα έρθει στις 23.00, με αποτέλεσμα να βρίσκονται για ώρες σε αναμονή.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος