Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Λεία 40.000 ευρώ αποκόμισαν ανήλικοι μετά από διάρρηξη φορτηγού

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για κλοπή με λεία χιλιάδων ευρώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, οι δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών κατηγορούνται πως τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας διέρρηξαν φορτηγό στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσαν όργανα ελέγχου ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και δικτύων υπολογιστών, συνολικής αξίας 40.000 ευρώ περίπου. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθησαν.

Μάλιστα οι δύο ανήλικοι φαίνεται πως είχαν και δύο συνεργούς, έναν 17χρονο και έναν 15χρονο, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να εξηγήσουν πως συνεχίζουν οι Ιρανοί να εκτοξεύουν βαλλιστικούς πυραύλους και drones

Τι δήλωσε για το ίδιο θέμα ο πρώην ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ Τ. Σταυρίδης-Στον πόλεμο του Ιράκ επικρατεί η «Ομίχλη...