Κοινωνία

Με λεωφορεία της Hellenic Train μεταφέρθηκαν οι επιβάτες των τρένων που επηρεάστηκαν από την διακοπή των δρομολογίων στη Θεσσαλονίκη

Με καθυστέρηση μίας ώρας και πέντε λεπτών αναχώρησε από τον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης η αμαξοστοιχία IC 57 με 265 επιβάτες και προορισμό την Αθήνα, λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα σε υποσταθμό ηλεκτροδότησης πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα Σίνδος-Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, λόγω της συνεχιζόμενης διακοπής της ηλεκτροδότησης, οι 94 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1598 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), καθώς και οι 71 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1734 (Έδεσσα – Θεσσαλονίκη) μεταφέρθηκαν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία της Hellenic Train, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα - Τουρκία - ( ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΦΩΤΟ.)
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι ενισχύουν το "CASUS BELLI" - Μας απαγορεύουν την διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων σε νησιά μας στο Αιγαίο απειλώντας με επέμβαση!

Για Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μας προετοιμάζουν οι Τούρκοι, ώστε να μας αναγκάσουν να διαπραγματευτούμε επί του...