Κοινωνία

Στέφανος Παπαδόπουλος: «Με πίεσε η συμπεριφορά του Μαζωνάκη – Αρνούμαι χρήματα για να συμβιβαστώ»

Την απόφασή του να οδηγήσει την υπόθεση με τον Γιώργο Μαζωνάκη στα άκρα επιβεβαίωσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος το Σάββατο (20/12).

Μιλώντας στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», ο 21χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε με έντονη συναισθηματική φόρτιση στη μήνυση που κατέθεσε για ανήθικες προτάσεις και χρήση κοκαΐνης. Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο εξωδικαστικού συμβιβασμού με την πλευρά του γνωστού καλλιτέχνη.

«Δεν ήταν φλερτ αυτό που έκανε ο Μαζωνάκης»

Τοποθετούμενος σχετικά με τον σάλο που προκάλεσε η καταγγελία του, ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η στάση του Γιώργου Μαζωνάκη ήταν τέτοια που τον έφερε σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση, δημιουργώντας ένα αρνητικό εργασιακό κλίμα.

«Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση είναι εύκολο να πεις ότι θα φύγεις, αλλά όταν είσαι μέσα στον χορό είναι πολύ αλλιώς», ανέφερε αρχικά ο 21χρονος, προσθέτοντας: «Λες “Θα φύγω; Θα με πάρουν αλλού;”. Το άβολο ήταν το λιγότερο, ένιωθα εγκλωβισμένος. Δεν ήταν ένα απλό φλερτ. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν φλερτ αυτό. Φοβόμουν ότι αν μιλήσω λίγο παραπάνω, μπορεί να χάσω τη δουλειά μου. Οι χειρονομίες του Γιώργου Μαζωνάκη με έκαναν να αισθανθώ άβολα».

Το «λάθος» με τα likes και η άρνηση συμβιβασμού

Σχετικά με την αλληλεπίδρασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Παπαδόπουλος απέδωσε σε «αβλεψία» τα likes που έκανε σε αναρτήσεις του Γιώργου Μαζωνάκη.

Παράλληλα, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε προτάσεις για οικονομικό συμβιβασμό προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση και να σταματήσει η δικαστική διαδικασία.

«Ήταν κάτι που δεν είχα αντιληφθεί», σημείωσε στη συνέχεια ο 21χρονος, τονίζοντας: «Δεν τον έχω στα social media και όταν το είδα στην τηλεόραση που παίχτηκε, απόρησα. Ήταν ένα λάθος, με το χέρι στην καρδιά το λέω, και γι’ αυτό το πήρα πίσω. Δεν θέλω να πω σε καμία περίπτωση ότι ο κ. Μαζωνάκης δεν είναι αξιόλογος καλλιτέχνης».

Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος, ο Στέφανος Παπαδόπουλος ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θέλω να τα βρω εξωδικαστικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Σε καμιά περίπτωση. Υπήρχαν προτάσεις να μου δώσουν χρήματα για να αποσύρω τη μήνυση, αλλά δεν τα δέχτηκα».

Τα δάκρυα του Παπαδόπουλου «στον αέρα»

Ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή, ο τραγουδιστής που συνεργάστηκε με τον γνωστό καλλιτέχνη στο «Fever», έστειλε ένα μήνυμα σε όσους έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις, ενώ ξέσπασε σε κλάματα αναφερόμενος στους γονείς του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αγχώνομαι για κάτι», είπε ο Στέφανος Παπαδόπουλος, συμπληρώνοντας: «Δεν λέω ψέματα για κάτι, οπότε δεν έχω και λόγο να αγχωθώ. Μόνο δύναμη και εύχομαι να βγουν και άλλα παιδιά και να πουν ό,τι έζησαν και αυτοί και να μην φοβηθούν τίποτα, γιατί η αλήθεια πάντα κερδίζει».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ