Κοινωνία

Άγριος ξυλοδαρμός σε σχολείο των Χανίων - Στο νοσοκομείο 16χρονος

Ένταση και πανικός επικράτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (20.11.2025) σε σχολείο των Χανίων, όταν δύο μαθητές ήρθαν στα χέρια έπειτα από έντονο καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο 16χρονος δέχτηκε αλλεπάλληλες μπουνιές από συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από το σχολείο στο νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη διαρκώς αυξανόμενη σειρά επεισοδίων βίας μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία, ένα φαινόμενο που προκαλεί έντονη ανησυχία τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στην κοινωνία συνολικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...