Κοινωνία

Αυξήσεις στο σουβλάκι – Πλησιάζει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Το αγαπημένο σουβλάκι μετατρέπεται σε πολυτέλεια. Με το τυλιχτό να φτάνει τα 5 ευρώ και μια οικογένεια να χρειάζεται πάνω από 40 ευρώ για να γευματίσει, το άλλοτε φθηνό γρήγορο γεύμα έχει γίνει απλησίαστο, ενώ έρχονται κι άλλες ανατιμήσεις.

Το αγαπημένο σουβλάκι μετατρέπεται σε είδος πολυτελείας. Το τυλιχτό σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει τα 5 ευρώ στην Αττική. Οι εποχές που το τυλιχτό κόστιζε 2,50 ευρώ φαίνονται πλέον μακρινές.

To αγαπημένο fast food, αρχίζει να παίρνει την ανιούσα, με την τιμή του πλέον να φτάνει στα ύψη.

Την ίδια ώρα οι αυξημένες πρώτες ύλες και τα λειτουργικά έξοδα των καταστημάτων φέρνουν νέες ανατιμήσεις σύμφωνα με τους προμηθευτές και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Συνθήκη που ενδεχομένως αυξήσει κι άλλο την τιμή του.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...