Κοινωνία

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Κερδίζει τη μάχη ο 13χρονος (βίντεο)

Από το σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο ο ανήλικος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του να είναι πλέον σταθερή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 13χρονος νοσηλεύεται μεν διασωληνωμένος, αλλά η κλινική του εικόνα είναι πια σταθερή.

Στο μεταξύ, καλύτερα είναι, επίσης, τα νέα για τη 41χρονη μητέρα του αγοριού, αλλά και τον 27χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος, που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστα Δανδουλάκη και οι δύο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στην περιοχή των Βουτών, στον δρόμο προς ΠΑΓΝΗ.

Μητέρα και γιος εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

sirski-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Όσο οι Ρώσοι προελαύνουν σε Ντονιέτσκ-Ντνιπροπετρόφσκ ο Ουκρανός αρχιστράτηγος Σίρσκι πήρε μία μεγάλη απόφαση για το Κουπιάνσκ

Τι αποφάσισε η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία της Ουκρανίας για την στρατηγική πόλη του Κουπιάνσκ στην βορειοανατολική...